Votre navigateur semble obsolète

Pour une meilleure expérience sur le site FINEOCAR, pour naviguer en toute sécurité et pour profiter des dernières technologies, merci de mettre à jour votre navigateur.

Mettre à jour Internet Explorer

×

1 minuut
om alles te
begrijpen
Onze
agentschappen

FINEOCAR, HET ALTERNATIEF VOOR KREDIET, MICROKREDIET EN LENING MET ONDERPAND

Fineocar

Bent u op zoek naar een lening met onderpand in België? Wilt u uw auto verpanden zonder een oplossing te vinden? De Belgische staat behoudt zich het recht voor om de lening met een onderpand in pandjeshuizen te Brussel aan te bieden, maar deze laatsten accepteren geen voertuigen. Echter, een voertuig is vaak het enige waardevolle object dat kan worden verpand. Met FINEOCAR ontdek een echt alternatief voor de lening met onderpand in Ile-de-France die een snelle overschrijving waarborgt meestal binnen 24 uur tegen de verpanding van uw voertuig met de mogelijkheid om het later te kopen. Evenals de lening met onderpand in België, hoeft u geen bewijs van salaris, referenties of een uittreksel uit uw strafblad te leveren.

Het alternatief voor lenen met een onderpand door bankoverschrijving in België

Als alternatief voor de lening met onderpand, krediet en microkrediet voor België, stelt FINEOCAR u in staat om een som geld zeer snel te verkrijgen door uw voertuig te kopen, of het nu gaat over een auto, een motorfiets, een camper of zelfs een oldtimer, en dit met een betaling op dezelfde dag, die meestal aankomt binnen 24 werkuren, terwijl u uw voertuig kunt terugkopen op vooraf bepaalde voorwaarden en tijdstippen. In het Franse recht heeft dit alternatief een naam: de verkoop/terugkooptransactie. Dit alternatief voor lening met onderpand is daarom expliciet opgenomen in het Burgerlijk Wetboek en wordt ook aangeboden aan klanten die in België wonen.

Een dienst voor België

Eigenaars van in België geregistreerde voertuigen kunnen inderdaad profiteren van deze nieuwe dienst om 2u30 van de Belgische grens. De enige voorwaarden zijn dat het voertuig een waarde heeft van ten minste € 7.000 en u de wettelijke eigenaar bent, beschikkend over beide delen van de kentekenbewijs.
Het dichtstbijzijnde ontvangstpunt vanaf België ligt in de buurt van Parijs in Ile-de-France.
Na de transactie brengen we u gratis naar het treinstation van Melun, waar er snelle en frequente treinen bevinden om naar België terug te keren via de TGV.
Ontdek alle informatie over de verkoop/terugkooptransactie ook wel verkoop met optie van terugkoop op onze website. De informatie geldt zowel voor klanten in België als voor klanten in Frankrijk. Het aanvraagformulier en ons Belgisch telefoonnummer staan tot uw beschikking.

Dienst uitsluitend in het Frans

Aangezien we geen Vlaams spreken, zijn onze antwoorden per telefoon en per e-mail, evenals het feitelijke opvang en het contract in het Frans. Als u helemaal geen Frans spreekt, raden wij u aan zich te laten vergezellen door een persoon die bekwaam is in die taal.

Nous contacter

ONZE EXPERTS BEANTWOORDEN UW VRAGEN

DE FINEOCAR GEEST

Een eenvoudige en snelle verkoop van uw auto, een duidelijk contract en geen lange toespraken, adviseurs beschikbaar per telefoon op elk moment, een online aanvraagformulier, de mogelijkheid om van gedachten te veranderen wanneer u wilt: bij FINEOCAR, zijn we altijd een beetje anders geweest.

icon RAPIDE  & DISCRET

SNEL
EN DISCREET

De snelle verkoop van uw auto en een bijna onmiddellijke betaling in alle discretie

icon UN SYSTÈME  CLAIR

EEN DUIDELIJK
SYSTEEM

De verkoop met de mogelijkheid van terugkopen is opgenomen in het Burgerlijk Wetboek

icon DES CONSEILLERS  À VOTRE ÉCOUTE

ADVISEURS
TOT UW DIENST

Onze experts zijn 24/24 uur beschikbaar per telefoon of per e-mail

icon DES VIREMENTS IMMÉDIATS

ONMIDDELLIJKE
OVERSCHRIJVINGEN

Cash in meestal 24 uur via de verkoop met optie om uw auto terug te kopen

icon ADAPTÉ À VOTRE  RYTHME

AANGEPAST AAN
UW RITME

Koop uw auto terug zodra uw financiële situatie is verbeterd